Koraalrood 153 . in Zoetermeer

Ruimte om te ondernemen!

In de wijk Rokkeveen-West op steenworpafstand van de op- en afritten van de A12 een uiterst representatief kantoorgebouw. In het kantoor van circa 2.000 m2 is nog ruim 600 m2 beschikbaar. In het gebouw zijn inmiddels 20 verschillende ondernemingen gevestigd. Deze bedrijven variëren van een tekst&adviesbureau en een webdesignbureau tot een accountant, pensioenadviseur en een complete redactie van een tuinbouwmagazine. Juist deze verscheidenheid van ondernemingen vergroot de aantrekkelijkheid van het kantoorgebouw voor zowel de huurders als de klanten van de huurders.

Effectieve ruimte :

Huren in Koraalrood betekent efficiënte meters huren. Wanneer u als grote of middelgrote onderneming 200 m2 moet afnemen dan bent u gemiddeld zo’n 75 m2 kwijt aan ruimtevreters maar tegelijkertijd noodzakelijke zaken als toiletgroepen, receptie, vergaderruimtes en verkeersruimtes zoals gangen en trappen. Met andere woorden, u houdt van die 200 m2 nog maar 125 m2 over om écht te ondernemen. Het voordeel van de vierkante meters kantoorruimte in Koraalrood is dat het om echte vierkante meter kantoorruimtes gaat. U neemt 200 m2 af en u krijgt ook 200 m2 waar u uw bedrijfsvoering kunt doen. De rest behoort tot de algemene ruimtes waar u gebruik van kunt maken. Als u nu een rekensommetje maakt wat uw effectieve werkruimte u kost dan is de vierkante meterprijs op Koraalrood een stuk aantrekkelijker.

Investeren :

De 600 m2 vrije ruimte kunnen desgewenst in units worden gehuurd. De scheidingswanden worden aangebracht en de ruimtes gestoffeerd opgeleverd. Heeft u wensen met betrekking tot stoffering en inrichting maar ontbreekt hiervoor het benodigde budget? Desgewenst doen wij deze investering voor u tegen een zeer aantrekkelijke betalingsregeling.

Huurprijzen :

De huurprijzen varieren van euro 385,- voor een kantoor van ca.22 m2 met gebruikmaking van alle faciliteiten, tot ca. 95,- per m2 bij metrages vanaf 100m2. Wij maken graag een op maat gesneden voorstel voor u.

Locatie :

Koraalrood 153 ligt supercentraal en is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf afslag 7 van de snelweg A12 ( Den Haag - Utrecht ). Den Haag ligt op 17 kilometer rijden, Rotterdam op 30 kilometer en Amsterdam op 50 kilometer afstand. Ook winkels en het knooppunt van openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Het kantoorpand is een zichtlocatie aan de Oostweg.

Uitstraling :

Koraalrood 153 beschikt onder andere over:
- representatieve entree v.v. houten vloer en receptiebalie
- 2x trappenhuis
- airconditioning ( gedeeltelijk )
- mogelijkheid personeelsingang
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- pantry / keuken / bedrijfsrestaurant
- dubbele toiletgroep op elke verdieping
- scheidingswanden ( bestaande indeling )
- cv-verwarming 2008
- inbraakalarminstallatie
- kabelgoten
- lamellen / luxaflex / vitrage
- buitenzonwering / screens aan zonzijde
- dubbele beglazing

Eigen grond:

2923m!

Koraalrood 153 . in Zoetermeer

Status:Te huur
Prijs:€ 95,-
Prijssoort: Exclusief
Postcode:2718 SB
Perceel:2000m²

Dave Koster

E: koster@makelaarscentrum.nl
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

NEEM CONTACT MET ONS OP