Braamsluiper 36 in Nieuwegein

Verrassend ruime, scherp geprijsde woning met bijzonder aantrekkelijke ligging wordt VON (Vrij Op Naam) aangeboden
Deze Canadese houtskeletbouw woning biedt veel meer ruimte dan u in eerste instantie zou vermoeden. De kamers zijn ruim van opzet en door het goed doordachte ontwerp biedt deze woning veel ingebouwde kast en bergruimte.
Dit is een van die woningen waar je met recht van kunt zeggen locatie, locatie, locatie.
De ligging is echt optimaal. Door de achtertuin stap je zo het schoolplein op van basisschool Het Vogelnest ; binnen 3 minuten loop je naar de tramhalte van de tram naar Utrecht; binnen 5 minuten fiets je over de fietspaden naar het winkelcentrum CITY PLAZA; binnen 4 minuten rijdt je de A2 op, waardoor de snelwegen rond Utrecht optimaal bereikbaar zijn; binnen 3 minuten fiets je naar het heerlijke Oude Gein park, met zijn uitgebreide recreatie mogelijkheden; het St.Anthonius ziekenhuis ligt op loopafstand om maar een greep te doen de aantrekkelijke mogelijkheden die binnen handbereik liggen. Ondanks al die aantrekkelijke mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving is de locatie van de woning een oase van rust, met slechts weinig en voornamelijk lokaal verkeer voor de deur. Die rust komt ook nog eens optimaal tot zijn recht door de ruime voortuin en de diepe achtertuin.
Dit maakt de Braamsluiper 36 tot een ideale locatie voor een gezin met opgroeiende kinderen.
De woning wordt te koop aangeboden omdat de huidige eigenaars in verband met werk in het buitenland uit Nederland zijn vertrokken. Om die reden wordt de woning tegen een scherpe prijs en Vrij Op Naam (VON) aangeboden. Dit houdt in dat de verkopers de kosten, (de overdrachtbelasting, de kosten van de notaris en de kadasterkosten) voor hun rekening nemen. U weet dus precies waar u aan toe bent bij de koop van deze woning.
Op de begane grond vindt u de ruime en lichte woonkamer met moderne open keuken. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur (Bosch en Miele). Vanuit de entree krijgt u toegang tot een ruime berging met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De riante ouderslaapkamer is ruim bemeten en voorzien van een ingebouwde kast met schuifwand. De tweede slaapkamer geniet een vrij uitzicht over de nabij gelegen water/groenpartij. De badkamer is in 2009 gerenoveerd en voorzien van een ligbad.
Op de tweede verdieping bevindt zich een bijzonder ruime slaapzolder, waar ook volop bergruimte aanwezig is. De dakramen op de eerste en tweede verdieping zijn in 2010 vernieuwd.
In de achtertuin is een aparte berging voor fietsen, tuingereedschap e.d.
Om de mogelijkheden van deze aantrekkelijke woning op hun juiste waarde te kunnen schatten is het aan te bevelen om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Braamsluiper 36 in Nieuwegein

Status:Te koop
Prijs:€ 198,000,-
Prijssoort: Vrij op naam
Postcode:3435 BC
Woonopp:100m²
Perceel:149m²
Bouwjaar:1996
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:1

Voorbeeld Makelaar1

Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
NEEM CONTACT MET ONS OP