Stadhoudersring 372 in Zoetermeer

Omschrijving:
Zeer fraai, ruim en goed onderhouden 4/5 kamer appartement aan de Stadhoudersring, centraal gelegen In de wijk Driemanspolder. Gesitueerd op de 9e verdieping van het groots opgezette appartementencomplex Oranjestein.
Dit royale appartement ligt in de nabijheid van winkelcentrum “Driemanspolder” , scholen, buurtpark, sport accommodaties, openbaar vervoer en uitvalswegen.
U komt binnen in de entree met garderobe en doorgang naar hal met meterkast en intercom. De woning heeft een zeer royale woonkamer met kast/nis en grote separatie naar zijkamer ca. 6,8 De fraaie laminaatvloer loopt door in de hal, keuken en zijkamer. Vanuit de zijkamer gelegen aan de woonkamer heeft u een deur naar het balkon ca. 8 m²/W met zeembalkon en verstrekkend uitzicht. Dichte, moderne keuken ca. 8,7 m², wandopstelling, ecru inrichting met duropal (beuken) werkblad v.v. spoelbak, 4-pitsgaskookplaat (RVS/schouwmodel),koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, licht betegelde achterwand en inbouw halogeenverlichting. Extra inpandig kast met oven en com-oven/magnetron.
Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers, waarvan 2 aan galerijzijde en de 3e aan de balkonzijde. De 3e slaapkamer ligt aan de balkonzijde. Verder hebben de bewoners een walk in cl;oset gemaakt (zeer fraai). Er is verder inpandige bergruimte ca. 1,7m² met opstelplaats boiler. Luxe badgelegenheid ca. 3,2 m² , blauw/wit (dambord) betegeld, handwasbakje en verlaagd plafond v.v. inbouw halogeenverlichting.
Details:
- Inlichtingenformulier en stukken van VvE ter inzage op kantoor aanwezig
- Bouwjaar 1970
- Eigen grond
- Woonoppervlakte 90 m²
- Inhoud 270 m³
- Grotendeels isolerende beglazing
- Blokverwarming
- Airco (2x) Friotech
- Boiler inventum 120 liter.
- Voorschot stookkosten € 49,27 per maand
- Oplevering in Overleg
Bijzonderheden
- Airconditioning 2x t.b.v. woon- en zijkamer en de hoofdslaapkamer
- Berging op de begange grond ca. 8,5 m²

Echt een heerlijk appartement, dat u zonder extra kosten kunt betrekken en zeker de moeite waard om eens te komen bezichtigen!

Stadhoudersring 372 in Zoetermeer

Status:Te koop
Prijs:€ 169,900,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2713 GM
Woonopp:90m²
Bouwjaar:1970
Kamers:5
Slaapkamers:4
Toiletten:1

Dave Koster

E: koster@makelaarscentrum.nl
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

NEEM CONTACT MET ONS OP